Maak je al enkele jaren muziek, beheers je je instrument en wil je er graag ‘iets’ mee?  Weet je niet hoe je je muzikale talenten kunt inzetten en mis je een doel? Of komen er juist allerlei (muzikale) ideeën in je op maar weet je het niet om te zetten naar een concreet plan? Zou je graag eens goed willen leren voorspelen en zoek je iemand die kritisch naar je luistert zodat je je verder kunt ontwikkelen?

Dan is PERSONAL COACHING iets voor jou!

 

Afhankelijk van de vraag werk ik samen met jou aan:

 

– het ontwikkelen van je eigen stijl

– het belichten van je sterke kanten en deze verder ontwikkelen

– een goede podium presentatie

– de voorbereiding voor optredens / concoursen / audities

– het ontwikkelen van muzikale projecten

– het schrijven van arrangementen

– je repertoirekeuze en programmering

– coaching tijdens een cd-opname

– het promoten van jouw product

 

Wil je meerdere sessies volgen? Lees dan verder!

 

Voor een goed resultaat op de lange termijn is het mogelijk een COACHING TRAJECT te volgen en een specifieke vraag helemaal uit te werken.

Bijvoorbeeld:

– Je hebt ideeën over een mooi muzikaal project waar veel stappen voor nodig zijn om dat te kunnen realiseren. Tijdens de sessies wil je graag brainstormen, ideeën uitwerken en actief aan de slag met je repertoire, muzikale bouwstenen en promotiemateriaal.

– Je hebt last van podiumangst en wil er graag goed mee leren omgaan zodat je weer plezier krijgt in optredens. Tijdens de sessies wil je in een veilige omgeving de oefeningen en handvatten kunnen toepassen en opbouwende feedback krijgen zodat je meer zelfvertrouwen hebt tijdens een concert.

– Je bent een allround musicus en doet van alles en nog wat. Het liefst zou je je specialiseren in iets maar je hebt geen idee waar je hart precies ligt en wat jou sterke kanten zijn. Tijdens de sessies wil je graag inzicht krijgen in het type musicus dat jij bent en erachter komen hoe je dat richting kunt geven in je carrière.

 

Wil je graag investeren in je muzikale talenten en deze een flinke boost geven? Neem dan een coaching traject en neem vrijblijvend contact met me op. Ik zie er naar uit om samen met jou een mooi concept op te stellen en je verder te helpen in je muzikale ontwikkeling!