Ken je dat gevoel? Je hebt een optreden voor de boeg en in eerste instantie heb je er veel zin in. Maar als het moment daar is gaat je hart als een gek tekeer, krijg je een droge keel, sta je te trillen op je benen en wil je misschien wel het liefst wegrennen. Geloof me, vrijwel iedere musicus (her)kent dat gevoel en heeft bijna altijd een zekere mate van spanning voor een optreden. Toch blijven musici telkens weer concerten geven en genieten ze van het musiceren ondanks de spanning. Je kunt er dus mee leren omgaan waardoor je volop plezier blijft beleven aan de muziek en een optreden.

 


Wil je dat ook leren? Lees dan verder!

 

De e-cursus Mindful Musiceren bevat 10 oefeningen die je op een prettige, inzichtelijke en praktische manier kunnen helpen om je podiumangst onder controle te krijgen. Bij elke oefening krijg je een uitleg en inleiding vooraf waarbij ik waardevolle tips en voorbeelden geef vanuit mijn eigen ervaring en (concert)praktijk. Middels een werkboek kun je al je (succes)ervaringen en ontdekkingen opschrijven die heel handig zijn om verschillende onderwerpen voor jezelf inzichtelijk te maken.

 

Elke 3 dagen krijg je een oefening binnen in je mailbox en heb je de tijd om het uit te werken. Natuurlijk kun je er naderhand zo lang over doen als je wilt en kun je alle oefeningen in je eigen tempo en volgorde toepassen en op elk moment inzetten. Deze cursus is dus een eenmalige investering die je heel wat keren met plezier kunt gebruiken!

 

In deze cursus leer je:

– éen worden met je instrument door (opnieuw) contact te maken
– veel meer tools en mogelijkheden ontdekken op je instrument
– bewust te worden van spanning die je vastzet in je lichaam tijdens het spelen
– via focus oefeningen en technische tips boven de muziek te staan
– negatieve gedachten de deur te wijzen en om te zetten naar een positieve mindset
– via de spiegel oefening anders naar jezelf te kijken en te luisteren
– visualiseren, uit je comfortzone stappen en het avontuur aan te gaan
-nog veel meer….

 

Als BONUS krijg je;

– een set van 10 e-cards met quotes die je mindset een extra positieve boost geven!
– het e-book ‘Eerste hulp bij podiumangst’ waarin de belangrijkste tips en extra handvatten staan die je voor een optreden kunt inzetten!
– een scherpe coaching aanbieding voor een eventuele vervolg sessie

 

Bij de aankoop van deze cursus krijg je een factuur van de betaling toegestuurd en kun je meteen met de 1e les beginnen. In de loop van de cursus volgen de bonussen.

 

Twijfel je nog of heb je vragen over de cursus? Neem gerust contact op!

 

Deze cursus is ook geschikt voor docenten die leerlingen willen helpen hun podiumangst te overwinnen.