Algemene voorwaarden

Gegevens

 

Gerlinda van den Berg

Ijsseldijk 117

2924 AZ

Krimpen aan den Ijssel

Kvk nummer: 69336679

Btw nummer: NL192228638B01

Contact: info@gerlindavandenberg.com

 

 

Deelname aan coaching programma’s

 

 • In de personal coaching sessies en de e-coaching programma’s zal ik voornamelijk kennis, ervaring, tools en tips overbrengen die ik in mijn eigen (concert)praktijk heb opgedaan. Ik kan daarmee niet garanderen dat iedere deelnemer daar evenveel baat bij heeft. Wel lever ik de uiterste inspanning om deelnemers zo goed mogelijk verder te helpen om zichtbaar resultaat te genereren. Dat betekent ook dat iedere deelnemer zijn / haar uiterste inzet toont om aan dat zichtbare resultaat te werken en gemotiveerd is zijn / haar doelen te behalen.

 

 • Ik vind het belangrijk dat de waarden van de klanten aansluiten op die van mij en andersom. Daarom heb ik voor klanten die een coaching traject kiezen een gratis kennismakingsgesprek ingevoerd. Dit kan telefonisch of via skype. Als daaruit blijkt dat de klant geen goed gevoel heeft bij mijn werkwijze of dat ik de klant niet voldoende verder kan helpen vanwege een specifieke hulpvraag, dan kunnen we dat wederzijds uitspreken en is de klant niet verplicht het coaching traject te volgen. Van verdere deelname zal dan worden afgezien. Het kennismakingsgesprek is echter niet geheel vrijblijvend. De klant heeft wél de intentie om een coaching traject te volgen. Het kennismakingsgesprek geldt niet voor klanten die af en toe een losse sessie willen volgen.

 

Prijzen

 

 • Alle prijzen die op deze website worden vermeld zijn inclusief btw maar zonder verzend- of reiskosten, tenzij anders aangegeven.
 • Voor concerttarieven is geen vaste prijs op de website vermeld. Deze zal per concert met de opdrachtgever mondeling / schriftelijk worden overeengekomen.
 • Voor wisseling van prijzen, bijv. door speciale aanbiedingen, geldt geen regeling met terugwerkende kracht.

 

Betaling

 

 • Voor betalingen m.b.t personal coaching en privélessen geldt dat klanten in 1 keer kunnen betalen of in 2 termijnen zoals aangegeven op mijn website.
 • Voor overige producten zoals bladmuziek, e-coaching en cd’s gelden geen betalingstermijnen.
 • Als het deelnemersgeld in termijnen wordt betaald, dan blijft ook na de afronding van de sessies of lessen de verplichting tot betaling bestaan. Bij het achterlopen van betalingen houd ik mij het recht voor om een coaching sessie of privéles af te zeggen of op te schorten totdat het betreffende (termijn)bedrag is voldaan.
 • Voor alle betalingen geldt een betalingsconditie van 14 dagen na de factuurdatum.

 

Leveringstermijn

 

 • Fysieke producten zoals cd’s zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen, worden verzonden. Mocht dat niet lukken vanwege bijv. een vakantie of een concertreis in het buitenland, dan zal de klant daarvan schriftelijk op de hoogte worden gebracht.
 • Online bladmuziek zal z.s.m via het opgegeven e-mailadres worden toegezonden, tegelijk met de factuur.
 • De e-coaching programma’s zullen direct na de betaling naar de klant worden toegezonden naar het door hen opgegeven e-mailadres.

 

Gebruik materialen

 

 • Het is niet toegestaan om teksten en materialen van mijn diensten / producten aan derden te verspreiden, tenzij ik er schriftelijk toestemming voor heb gegeven. Het is ook niet toegestaan om opgedane kennis commercieel te verkopen en op te nemen in een eigen programma, mits ik schriftelijk toestemming heb gegeven.
 • Ik streef ernaar om mijn e-coaching producten zo lang mogelijk toegankelijk te houden, maar dat kan ik niet garanderen. Mocht ik besluiten de materialen te verwijderen, dan zal ik de klant daarvan op de hoogte stellen via het laatst gegeven e-mailadres. De materialen kunnen dan tijdig worden bewaard en opgeslagen.